Asiakkaitamme

Sadat talonrakennus-, maanrakennus- ja erikoisrakentamisen yritykset ovat tyytyväisiä Tocoman-ratkaisun käyttäjiä. Asiakasyrityksiemme liiketoiminnan koko vaihtelee sadoista tuhansista miljardiin euroon, toisin sanoen ratkaisumme skaalautuu joustavasti asiakkaan tarpeiden mukana. Älä kuitenkaan suotta tuhlaa aikaasi meidän vakuutteluihin, vaan lue alta asiakkaidemme kokemuksista.

 

 

”Pääsemme nyt hankitun Tocoman-ratkaisun myötä pois rakennusalaa vaivaavasta ’aikataulujen piirtämisen’ haasteesta. Tämä toimintatapa tuo yhtiöllemme merkittävää kilpailuetua projektinhallintamme ollessa entistäkin laadukkaampaa.”

– Juha Halonen, tuotantojohtaja, Lemminkäinen Talo Oy

 

logo-fira“Tocoman-ratkaisulla on merkittävä rooli tulevaisuuden kasvussamme, koska kaikki kohteet ja koko laskenta on rakennettu ratkaisun ympärille ja mikä tärkeintä, Tocoman-ratkaisua kehitetään ja näin se kasvaa tarpeidemme mukaan tulevaisuudessa.”

– Miska Eriksson, varatoimitusjohtaja, Fira Oy.

 

logo-lipsanen”Omassa hankekehityksessä käytämme tietomalleja, jolloin Tocoman-ratkaisulla saamme tehokkaasti määrät tietomallista kustannuslaskentaan ja sieltä aikataulutukseen. Urakkakilpailuissa tietomallit ovat vielä harvinaisia, mutta teemme osaan urakkakohteista tietomallin itse, jolloin saamme mallista määrätietoa kustannuslaskentaan ja aikataulutukseen. Kaikkien osapuolten kannalta olisi hyvä, että tietomallit yleistyisivät myös urakkakohteissa”

– Antti Lipsanen, toimitusjohtaja, Rakennusliike U. Lipsanen Oy.