tocoman_uutuudet_2017_

 

Tocoman julkaisee täysin uudet Kustannusraportointi ja Tuotannonsuunnittelu -moduulit modernina Pilvipalveluna 30.9.2017. Ne auttavat rakennusliikkeitä tarkentamaan tavoitearvion ja kustannusennusteen päivittämistä sekä tehostavat aikataulutuksen ja hankinnan suunnittelua. Samalla projektilaskutukseen ja -raportointiin kuluva aika vähenee huomattavasti.

Osana Tocoman -kokonaisratkaisua ne helpottavat rakentamisen hallintaa, kun tieto virtaa aiempien ja seuraavien vaiheiden välillä vapaasti.

Tocomanin Tuotekehitysjohtaja Miikka Enkovaara sanoo: “Meidän uusi Kustannusraportointi auttaa rakennusliikkeiden johtoa ja projektien taloudesta sekä tuloksesta vastaavia henkilöitä lisäämään läpinäkyvyyttä ja ennakoitavuutta projektin tulokseen ja ennustemuutoksiin sekä vähentämään laskutukseen ja raportointiin kuluvaa aikaa. Täysin uusia ominaisuuksia ovat johdon raportointi ja projektisalkun hallinta.”

“Uusi Tuotannonsuunnittelu puolestaan auttaa rakennusliikkeiden työmaainsinöörejä ja vastaavia mestareita tekemään vaivattomasti tavoitearvion, hankintapaketit ja aikataulutehtävät suoraan kustannusarvion perusteella. Uuden ratkaisun valmiit säännöstöt ja laskentamuistio vähentävät tuplatyötä ja kyselyitä kustannuslaskijalle. Toisin sanoen uudet ratkaisut tekevät rakentamisen hallinnasta aiempaa helpompaa.”