UUSI Tocoman – Tavoitteena maailman kehittynein ja joustavin rakentamisen kokonaisjärjestelmä!

 

Uuden strategiamme myötä syvennämme aktiivista asiakkaidemme kuuntelua ohjelmistotarpeista ja toimialan muutoksista, jonka johdosta viemme ne merkittävästi nopeammin toteutukseen. Seuraavaksi tuomme markkinoille kolme uutta moduulia – Tocoman Projektin talousohjaus, Tocoman 4D BIM ja Tocoman 5D BIM.

UUSI Tocoman Projektin talousohjaus ilmestyy 30.9.2017

Julkistamme uuden Projektin talousohjauksen moduulin asiakkaidemme projektien ja projektiportfolion helpompaan ja parempaan hallintaan. Projektin talousohjaus korvaa modernilla tavalla nykyisen Kustannusraportoinnin moduulin. Uusi moduuli tarjoaa yrityksen projektiportfoliotason näkymän helpossa käyttöliittymässä ja projektitason tietoon porautumisen niin taulukoiden kuin kuvaajien avulla.

Moduuli integroituu suoraan osaksi Tocoman-ratkaisua tarjoten asiakkaillemme helpon ja tehokkaan tavan hallita, ohjata ja ennustaa projektien tuloja ja menoa, ja siten koko yritystä. Laajojen ominaisuuksien lisäksi moduuli toimii niin mobiilisti kuin pilvessäkin huomioiden asiakkaiden pyytämät toiminnallisuudet, kuten esimerkiksi sidotut kustannukset.

UUSI Tocoman 4D BIM ilmestyy 31.12.2017 ja UUSI Tocoman 5D BIM vuoden 2018 aikana

Asiakkaidemme mielestä olemme edelläkävijöitä tuotannon BIM-ratkaisujen kehittäjinä. Olemme toimittaneet Tocoman BIM -ratkaisuamme lähes 15 vuoden ajan, ja asiakkaamme käyttävätkin nykyistä Tocoman-ratkaisuamme laajasti BIM-määrätiedon hallinnassaan.

Nyt viemme tietomallin syvemmälle osaksi asiakkaan tuotantoprosesseja ja julkistamme uusia tietomallipohjaisia tuotteita, joista asiakkaamme saavat lisää hyötyä omaan liiketoimintaansa. Tocoman 4D BIM –moduuli sisältää muun muassa aikataulun yleisen 3D-visualisoinin sekä aikataulun toteutusjärjestyksen 3D-simuloinnoin ja Tocoman 5D BIM –moduuli sisältää muun muassa eri mallien ja skenaarioiden vertailua sekä projektin kustannustavoitteen ja -toteutuman vertailua 5D-näkökulmista.

Tässä ensimmäisiä maistiaisia uusista tuotekehityksen linjoistamme, jonka lisäksi kehitämme ja modernisoimme nykyisiä tuotteitamme sekä kehitämme täysin uusia – tavoitteenamme tarjota maailman paras rakentamisen kokonaisjärjestelmä. Jatketaan yhdessä tulevaisuuden rakentamista!

Mukavaa juhannusta ja kesälomaa kaikille!

Varaa esittelyaika

4 + 2 =

Soita myyntiin

puhelin

020 742 0214