Tocoman Oy

Olemme alan edelläkävijä

Kehitämme määrätietoisesti rakennushankkeiden hallinnan ratkaisuja, jotka ovat globaalistikin kilpailukykyisiä. Teemme kehitystyötä tiiviisti asiakkaidemme kanssa, mutta myös omien visioidemme pohjalta. Esimerkiksi tietomallien hyödyntämisessä olemme yksi alan pioneereista.

Olemme kotimainen asiantuntija

Taustallamme on yli 25-vuoden historia suomalaisten rakennushankkeiden hallinnassa. Henkilöstöllämme on vankka kokemus niin rakennusalasta kuin IT-järjestelmistä. Ohjelmistojen lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillamme apua myös heidän prosessien kehityksessä.

Olemme asiakkaan tukena

Koulutus- ja tukipalvelumme ovat saaneet erinomaiset arvosanat vuosittain tekemässämme asiakastyytyväisyyskyselyssä. Kunnia-asiamme on, että asiakkaamme saavat mahdollisimman suuren hyödyn Tocoman-ratkaisustaan.

Kasvamme kanssanne

Tarjoamme ratkaisuja sekä suurille, kasvaville että pienille rakennusyrityksille. Asiakkaamme voivat lähteä liikkeelle Tocoman-ratkaisun valituilla toiminnoilla ja laajentaa ratkaisuaan liiketoimintansa kehittyessä. Tällä polulla Tocoman on asiakkaan tukena.

Tocoman-mittarit

Hankkeita yli

Asiakkaita yli

Vuotta asiakaspalvelua

  • Tärkeys kumppanina 4,1
  • Koulutuksen onnistuminen 4,5