TocomanCare

Helppo ohjelmiston hankinta, käyttöönotto ja käyttö

Vältä ohjelmistohankkeen sudenkuopat

 

Ohjelmistohankkeet jäävät usein vain puolittaiseen käyttöön! Yrityksen tarve ja hankittu ohjelmisto eivät kohtaa. Yleisimmät syyt tähän ovat, että ohjelmistoa hankittaessa yrityksen tarpeita ei ole analysoitu tai ymmärretty, ohjelmiston ostajat ovat epätietoisia yrityksen tavoitteista ja pahimmillaan käyttäjän koulutus ja perehdyttäminen ovat lähes olematonta. TocomanCare-palveluratkaisumme on ratkaisu tähän ongelmaan. Tarjoamme ainutlaatuisen hankintavaiheen prosessi-, käyttäjä- ja tavoiteanalyysin, jonka avulla hankkimasi ohjelmistoratkaisu vastaa aidosti koko yrityksesi tarpeita ja investointisi alkaa tuottaa kaupallista lisäarvoa mahdollisimman nopeasti.

1. Analyysivaihe

Onnistumisen perustana ennen tarjousta ja sopimusta on analyysivaihe, jossa kartoitamme yrityksenne prosessit, henkilöstönne osaamisen ja liiketoimintanne tarpeet. Näin ymmärrämme varmasti, kuinka hyödytte mahdollisimman paljon tarjoamastamme Tocoman-ratkaisusta.

”Analyysi potentiaalisesta säästöstä ja lisätulosta, jonka ratkaisumme teille tarjoaa”

Toimitamme hyödystä mustaa valkoisella – analyysi potentiaalisesta säästöstä ja lisätulosta, jonka ratkaisumme teille tarjoaa. Tämän lisäksi arvioimme yrityksenne käyttäjien lähtötilanteen ohjelmistomme käyttöönottoon ja tarvittaessa suosittelemme luotettuja kumppaneitamme tukemaan teitä muissa liiketoimintanne näkökulmissa esimerkkinä taloushallinnon ohjelmistot

2. Käyttöönottovaihe

Kattava tarveanalyysi luo pohjan sujuvalle käyttöönotolle. Valmentaessamme yrityksenne käyttäjät, lähtökohtamme on, että kaikki valmennettavat käyttäjät ymmärtävät uudella ohjelmistolla hakemanne hyödyt.

”Valmentajamme ovat sekä rakentamisen että ohjelmistoalan ammattilaisia”

Valmentajamme ovat sekä rakentamisen että ohjelmistoalan ammattilaisia. Valmennuksemme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan liiketoimintanne ja käyttäjienne tarpeita. Käyttöönotosta luodaan aina konkreettinen projekti, joka hyödyttää yritystänne heti. Lisäksi myönnämme kaikille valmennuksen ja loppukokeen hyväksytysti suorittaneille Tocoman Sertifikaatin, joka konkretisoi organisaationne osaamisen ohjelmistomme käytössä.

3. Käyttövaihe

TocomanCare sinetöi käytön sujuvuuden, koska olemme koko käytön ajan yrityksenne ja käyttäjienne tukena. Ette jää yksin mahdollisten haasteiden kohdatessa.

”Autamme teitä koko matkan ajan”

Välittävän tuen lisäksi tarjoamme jatkuvaa valmennusta uusille käyttäjille ja lisävalmennusta perusteet jo osaaville. Varmistaaksemme menestyksenne järjestämme kanssanne tilannekatsauksen vähintään kaksi kertaa vuodessa, jossa kartoitamme sen hetkistä tilannettanne ja keräämme kehitysideoitanne.

Lopputuloksena merkittävää kilpailuetua

Lopputuloksena asiakkaamme yrityksen liiketoiminta kehittyy, riskit hallitaan paremmin ja henkilöstö voi paremmin, koska käyttäjät ovat sitoutuneita ja osaavia ohjelmistoratkaisumme myötä. Yrityksenne saavuttaa näin tavoiteltua kilpailuetua omassa liiketoiminnassaan.

Tocoman-ratkaisu I Ohjeet ja videot

Usein kysytyt kysymykset, käyttöohjeet ja -videot

Usein kysytyt kysymykset, käyttöohjeet ja -videot

Apu löytyy täältä. Olemme koonneet alle valikoiman usein usein kysyttyjä kysymyksiä sekä niiden vastauksia. Löydät alta myös valikoiman ohjeita ja videoita, joiden avulla voit kehittää osaamistasi ja löytää tehokkaampia tapoja hyödyntää Tocoman-ratkaisua liiketoiminnassasi. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi täältä, niin ole meihin suoraan yhteydessä. Vastaamme mielellämme kaikkiin Tocoman-ratkaisun käyttöön liittyviin kysymyksiisi.

ohjeet

Käyttöohjeet ja -videot

Tocoman BIM

Tocoman BIM:in avulla voit hyödyntää tietomalleja rakennushankkeen määrälaskennassa. Tietomallien avulla lasket helposti ajantasaiset ja sijaintieritellyt määrät, joita voit hyödyntää sekä laskennassa että tuotannossa.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Tocoman Kustannuslaskenta

Tocoman Kustannuslaskenta mahdollistaa monipuolisen kustannuslaskennan aina suunnitteluvaiheesta tuotantoon. Voit tehdä laskentaa perinteisesti suoritteisiin pohjautuen tai hyödyntäen rakennusosia.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Tocoman Tuotannonsuunnittelu

Tocoman Tuotannonsuunnittelun avulla voit hyödyntää kustannuslaskelman tietoja aikataulun, hankintojen ja kustannusohjauksen perustana. Lisäksi voit helposti päivittää nämä suunnitelmat, jos määrät muuttuvat.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Tocoman Aikataulu

Tocoman Aikataulu sisältää monipuoliset työkalut hankkeen ajalliseen suunnitteluun ja seurantaan. Voit laatia perinteisiä janakaavioita tai kehittyneitä paikka-/aikakaavioita hankkeen eri tarpeisiin.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Tocoman Kustannusraportointi

Tocoman Kustannusraportoinnin avulla voit seurata hankkeen tuottoja ja kustannuksia sekä ennustaa sen taloudellista lopputulosta. Toiminto on myös integroitavissa taloushallinnon järjestelmiin.

Lue lisää | Käyttöohjeet

Tocoman Määräselain

Tocoman Määräselain on helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelma määrä- ja kustannus- ja tuotantotiedon jakamiseen rakennushankkeen eri toimijoiden välillä.

Käyttöohjeet

Tocoman Admin

Tocoman Kustannuslaskennan ja Tuotannonsuunnittelun käyttöoikeuksia, nimikkeistöjä ja muita oletustietoja hallitaan Tocoman Admin -sovelluksella.

Käyttöohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Missä muodossa määrätietoa voi tuoda kustannuslaskentaan?
Tocomanin määrälaskenta käsittää kehittyneen tietomallipohjaisen (BIM) määrätiedonhallinnan, määrälaskennan ruutumittauksella digitaalisista tasokuvista (PDF) ja perinteisen paperikuvista tapahtuvan digitointimittauksen.
Voimmeko käyttää omaa panoshinnastoa?
Kyllä, Tocoman-hinnaston lisäksi voitte käyttää ja ylläpitää omaa panoshinnastoanne.
Voimmeko käyttää aiemmin laskettujen urakoiden tietoja lähtökohtana?
Kyllä, ratkaisu tarjoaa mahdollisuuden kopioida aiempien hankkeiden tietoja laskennan lähtökohdaksi.
Onko ratkaisu saatavilla ainoastaan pilvipalveluna (SaaS)?
Ratkaisun voi lisensioida ja asentaa omalle Windows-palvelimelle. Tällöin asiakas huolehtii itse moduulien päivityksestä, palvelun ylläpidosta ja tietoturvasta.
Mitä teknisiä järjestelyjä ratkaisun käyttö edellyttää?
Käyttäjä tarvitsee ainoastaan WWW-selaimen ja Internet-yhteyden.
Saammeko käyttäjätukea suomeksi?
Tocoman palvelee suomeksi.
Ovatko tietomme turvassa?
Kyllä. Palvelun verkkoyhteys on salattu pankkiyhteyksien tasoisesti ja palvelinympäristö on suojattu fyysisesti ja sähköisesti.
Voiko aliurakoitsijoille avata pääsyn pääurakoitsijan tietoihin?
Kyllä, halutessanne voitta avata aliurakoitsijoille pääsyn tiettyihin hankkeen tietoihin.