SKANSKA-orig-logo-2

 

 

 

Skanska odottaa 20 % tehokkuushyötyjä siirtyessään Tocoman-pilvipalveluun.

 

Skanska on Tocomanin pitkäaikainen ja arvostettu kumppani. Skanska on tehnyt päätöksen siirtyä käyttämään Tocoman-ratkaisua Tocomanin tarjoamassa Pilvipalvelussa. Skanska on käyttänyt aikaisemmin Tocomanin tarjoamia kehittyneitä ohjelmistoja perinteisenä palvelinratkaisuna, joka ei ole enää kaikista tehokkain ohjelmistojen hankinta- ja käyttömuoto. Vaikka palvelinratkaisu on ollut hyvin luotettava ja toimiva, se on samalla kuormittanut Skanskan sisäisiä resursseja esimerkiksi päivityksen, käyttäjä- ja varmuuskopiohallinnan myötä, jotka voidaan nyt antaa täysin Tocomanin luotettavan Pilvipalvelun hoidettavaksi. Näin ollen Skanskan ammattilaiset niin laskennassa kuin IT:ssa voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa Tocomanin hoitaessa ohjelmistot avaimet käteen palveluna.

 

Odotamme saavamme tehokkuushyötyjä esimerkiksi ohjelmiston käytön nopeutuessa mahdollisesti yli 20 % perinteiseen palvelinratkaisuun verrattuna. Tocoman tarjoaa tietoturvallisen ja laadukkaan tiedon varastointi- ja varmistuspalvelun, jonka avulla kaikki tietomme on turvassa Pilvipalvelussa 24/7/365. Lisäksi Tocoman tekee käyttäjähallintaan ja ohjelmistojen päivitykseen tarvittavat työt palveluna.”, Pekka Mutikainen, CIO, Skanska Oy.

 

Skanska on ollut asiakkaamme vuodesta 1994 lähtien ja on arvostettu edelläkävijäkumppanimme monessakin suhteessa, kuten nyt ohjelmistojen siirtämisessä Pilvipalveluumme. Olemme tästä erinomaisen tyytyväisiä, koska uuden Tocoman Care -toimintamallimme mukaisesti voimme auttaa tehokkaan Pilvipalvelumme ja aidosti välittävän kokonaispalvelumme myötä asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja menestymään entistä paremmin tulevaisuudessa. Tämä on tärkeä osa myös teknologista kokonaisuudistustamme, jonka myötä uudistamme koko tuoteportfoliomme moderniksi Pilvipalveluratkaisuksi julkaisten uusimmat Tuotannonsuunnittelu -ja Projektin Talousohjaus -ohjelmistomme 30.9.2017.”, Henri Lähdesmäki, CEO, Tocoman Oy.

 

Skanska Oy 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.

 

Tocoman Oy – tietoa tunteella

Tocoman on Suomen johtava rakennusprojektien hallinnan kokonaisratkaisun tarjoava kumppani. Asiakkainamme ovat lähes kaikki Suomen johtavat rakennusyritykset ja alati kasvava tuhansien käyttäjien ammattilaisten joukko. Tarjoamme koko rakentamisen prosessin tueksi modernin ja kehittyvän Tocoman-ratkaisun. Lisäksi tarjoamme syvällisen suomalaisen rakennusalan ja kansainvälisen ohjelmistokehityksen tuntemuksemme jo lähes 30 vuoden ajalta. Olemme kasvollinen kotimainen kumppani ja me välitämme aidosti asiakkaistamme, ja kumppaninamme voitte kasvaa ja hallita riskinne turvallisesti tulevaisuudessa. Tutustu meihin www.tocoman.fi

 

 

SaveSave

SaveSave