Tocoman uuteen aikaan

Rakennusala digitalisoituu yhä asiakaslähtöisemmäksi ja tehokkaammaksi. Panostamme merkittävästi seuraavan kolmen vuoden aikana rakennusalan uuteen ja parhaaseen digitaaliseen sekä henkilökohtaiseen palvelukokemukseen.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden paras ja välittävin asiakaskokemus niin henkilö- kuin ohjelmistotasolla. Uudistamme koko Tocoman-ratkaisumme huomioimalla uuden teknologian (BIM/AI/Mobile) parhaat käytännöt ja asiakkaidemme toiveet.

Uudistettu organisaatio

 

Uudistuksemme lähtee meistä itsestämme ja uuden strategian myötä organisaatiossamme tapahtuu muutoksia, joiden tavoitteena on taata asiakkaan siirtyminen aidosti toimintamme keskiöön. Tämän johdosta yhtiön hallitus on nimittänyt 31.5.2017 alkaen toimitusjohtajaksi Henri Lähdesmäen, joka on toiminut Tocomanissa yli 10 vuotta asiakkuuksien ja liiketoiminnan ytimessä.

Operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Timo Taiponen, jonka uusina vastuina on muun muassa Customer Success Manager –tiimin johtaminen (nykyinen tuki ja tuotepäälliköt). Timo on toiminut Tocomanissa yli 20 vuotta ja omaa syvällisen kokemuksen rakennusyrityksen prosesseista.

Strategia- ja kehitysjohtajaksi on nimitetty sukupolvenvaihdoksen myötä Miikka Enkovaara, joka on toiminut Tocomanissa useissa eri rooleissa ja aktiivisena hallituksen jäsenenä yli 5 vuotta. Miikan tavoitteena on viedä lävitse ohjelmistojen uudistamis- ja modernisointiprosessi ja tuoda mukaan vahvemmin mobiili-, tekoäly- ja verkostoajattelua.

Esko Enkovaara toimii edelleen Tocomanin hallituksen puheenjohtajana.

Tomi Tutti jättää tämän myötä yhtiön, ja kiitämme Tomia arvokkaasta panoksesta yhtiön hyväksi ja toivotamme kaikkea hyvää Tomille.

Helsingissä 1.6.2017
Esko Enkovaara
Hallituksen puheenjohtaja

 

Asiaa koskeviin tiedusteluihin vastaa

  • Henri Lähdesmäki, toimitusjohtaja, 050 593 4653
  • Timo Taiponen, operatiivinen johtaja, 050 330 1651
  • Miikka Enkovaara, strategia- ja tuotekehitysjohtaja, 044 556 8344
  • Esko Enkovaara, hallituksen puheenjohtaja, 050 516 0800

Varaa esittelyaika

7 + 13 =

Soita myyntiin

puhelin

020 742 0214